Opis forum
Nowy użytkownik
Bardzo dobrze. Geomatyka poszła ok
Nowy użytkownik
Panowie i Panie, nasz mentor Szymon Geodeta w całej swej wspaniałości rad był obwieścić nam wyniki z geomatyki. Polała się krew Sam dostałem 3.5, co stawia mnie na "podium", a tego nigdy bym się nie spodziewał
A przyznać trzeba, Szymek trochę pojechał. 24 dwóje to przegięcie
Tylko 3 czwórki i 10 trój. Chyba chciał pokazać, że tak łatwo się go nie przeskoczy
A druga sprawa trzeba rozbujać to forum, w końcu można tu bezkarnie wyrazić swoje niezadowolenie
Bo na razie mam wrażenie, że piszę pw do naszego szanownego starosty
Pozdro panie starosta
Ja dostałem 2+ i jestem w szoku a w zasadzie wczoraj byłem, doktorek oszalał i nie ma co z tym dyskutować 24 dwuje to tylko jego widzimisie ale co tam bedzie wesoło na poprawce, a właśnie wie ktoś może kiedy ona jest????
Nowy użytkownik
Z tego co słyszałem to 11 lutego, ale żaby dokładnie potwierdzić to musisz do niego maila napisać, chyba jedyna rzecz którą odbiera i jedyny sposób kontaktu z nim. Zresztą napiszę do niego kiedy będą wpisy to może dowiem się też kiedy będzie poprawka.
a czy to cos da ze kazdy z nas bedzie pisal do niego?
oby go to nie rozdraznilo
Czy kazdy widzial skan terminow zaliczen, egzaminow i poprawek?
Tylko z pomiarow termin porawkowy musi byc zmieniony bo koliduje z poprawka z matmy
Zaraz bede pisal do dr o zmiane terminu
Nowy użytkownik
Do starosty. Otóż w toku wywalania anonimowych maili z naszej poczty ktoś powywalał listy z matmy do kosza. Pozwoliłem je sobie przywrócić, w końcu mogą się przydać w trakcie nauki do egzaminu. Pozdrawiam
Nowy użytkownik
Jak się nowy plan podoba ?? Wrzuciłem dzisiaj na pocztę. ?